Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen – Køb som bog, lydbog og e-bog

av

Sammenlign og find den billigste pris på Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen, før du foretager dit køb. Køb enten som en bog, lydbog eller e-bog. Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen er skrevet af og blev udgivet 31-12-2018.

Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som en bog, lydbog eller e-bog.
Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen

Bogify’s bedømmelse:
⭐⭐⭐⭐⭐

Pris: 79.95 DKK

Bog / E-bog

Ansvarsfraskrivelse: Ingen lydbogstjeneste har alle bøgerne i sit sortiment, og rækkevidden af disse kan ændre sig. Sørg derfor for, at den service, du vælger, har de bøger, du leder efter, ved at søge på dens websted.


Information om Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen

Her finder du alle de oplysninger, du muligvis vil vide om Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen.  Bogen er skrevet af forfatteren . Unicorn er den ansvarlige forlag og dermed dem, der udgav bogen. Udgivelsesdatoen for Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen var 31-12-2018.

Det originale sprog, skrev og udgav bogen på, var Dansk.  Dens genre er Fagbøger. Bogen findes i flere forskellige versioner, men dens mest almindelige format er Hæftet.

Hvis du vil læse Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen i traditionelt indbundet format eller paperback, består den af 64 antal sider. Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen’s ISBN er 5713516000154.


Læs Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som bog

For dem af jer, der ønsker at købe og læse Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som en traditionel bog i indbundet eller pocketformat, anbefaler vi at købe den fra Saxo. Anbefalet pris er 79.95, men dette kan ændre sig hurtigt. Klik på den respektive boghandel ovenfor for at se den aktuelle pris og nemt bestille bogen derhjemme.

Lys til Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som en lydbog

Vil du lytte til Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som en lydbog? Så anbefaler vi, at du opretter en konto hos Nextory, BookBeat eller Chapter, som er de to førende og klart bedste tjenester til dig, der lytter til lydbøger. Klik på den respektive lydbogstjeneste ovenfor og opret din konto i dag! Bemærk, at ingen af ​​lydbogstjenesterne har nøjagtigt alle bøgerne, så søg efter den service, du kan lide, for at sikre, at de nøjagtige bøger, du vil lytte til, er med den service.

Læs Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som e-bog

Er du ejer af en tablet eller kan du lide at læse bøger via computer eller tablet? Hos Saxo kan du nemt og bekvemt købe Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som e-bog. Klik ind i den respektive boghandel ovenfor og bestil din e-bog let og billigt.

Læs Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen som pocket

Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen fås i nogle tilfælde som en pocketbog. Klik på Saxo, og du vil se alle tilgængelige formater til bogen.

Fakta om bogen

  • Bogtitel: Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen
  • Forfatter:
  • Genre: Fagbøger
  • Forlag: Unicorn
  • Udgivelsedato: 31-12-2018
  • Pris: 79.95 DKK
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 64
  • ISBN: 5713516000154

Ofte stillede spørgsmål om bogen

Hvem skrev Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen?

Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen er skrevet af forfatteren .

Hvornår blev Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen udgivet?

Bogen i denne udgave blev udgivet 31-12-2018.

Hvor kan jeg købe Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen?

Vi anbefaler, at du køber Hand Lettering Øvehæftet til Grundbogen fra Saxo. Hvis du vil lytte til bogen som en lydbog, kan du gøre det på Nextory, Bookbeat eller Chapter. Ingen lydbogstjeneste har præcis alle bøgerne i sit sortiment, så sørg for, at de præcise bøger, du vil lytte til, er med den, du vælger.


Forlagets tekst om bogen:

Hand Lettering er håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv unikke og personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler. Dette øvehæfte giver dig rig mulighed for at lære, hvordan flotte bogstaver og illustrationer som kranse, blomster, bånd og krummelurer bygges op og guider dig igennem trin for trin vejledninger. Du får masser af DIY´s, idéer, tips og tricks, der motiverer dig til at tage blyanten i hånden og komme i gang. Efter lidt øvelse kan du kreere dekorative kunstværker  og glæde dig selv, familie og venner med din personlige streg. Alt, du skal bruge for at komme i gang, er blyant, viskelæder, lineal og fineliner, så er du klædt på til mange timers fordybelse. Prøv også at farvelægge eksemplerne og illustrationerne i bogen og nyd at lege med forskellige farvekombinationer.

Forlag: Unicorn