Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver – Køb som bog, lydbog og e-bog

av

Sammenlign og find den billigste pris på Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver, før du foretager dit køb. Køb enten som en bog, lydbog eller e-bog. Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver er skrevet af og blev udgivet 31-12-2018.

Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som en bog, lydbog eller e-bog.
Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver

Bogify’s bedømmelse:
⭐⭐⭐⭐⭐

Pris: 79.95 DKK

Bog / E-bog

Ansvarsfraskrivelse: Ingen lydbogstjeneste har alle bøgerne i sit sortiment, og rækkevidden af disse kan ændre sig. Sørg derfor for, at den service, du vælger, har de bøger, du leder efter, ved at søge på dens websted.


Information om Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver

Her finder du alle de oplysninger, du muligvis vil vide om Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver.  Bogen er skrevet af forfatteren . Unicorn er den ansvarlige forlag og dermed dem, der udgav bogen. Udgivelsesdatoen for Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver var 31-12-2018.

Det originale sprog, skrev og udgav bogen på, var Dansk.  Dens genre er Fagbøger. Bogen findes i flere forskellige versioner, men dens mest almindelige format er Hæftet.

Hvis du vil læse Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver i traditionelt indbundet format eller paperback, består den af 64 antal sider. Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver’s ISBN er 5713516000314.


Læs Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som bog

For dem af jer, der ønsker at købe og læse Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som en traditionel bog i indbundet eller pocketformat, anbefaler vi at købe den fra Saxo. Anbefalet pris er 79.95, men dette kan ændre sig hurtigt. Klik på den respektive boghandel ovenfor for at se den aktuelle pris og nemt bestille bogen derhjemme.

Lys til Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som en lydbog

Vil du lytte til Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som en lydbog? Så anbefaler vi, at du opretter en konto hos Nextory, BookBeat eller Chapter, som er de to førende og klart bedste tjenester til dig, der lytter til lydbøger. Klik på den respektive lydbogstjeneste ovenfor og opret din konto i dag! Bemærk, at ingen af ​​lydbogstjenesterne har nøjagtigt alle bøgerne, så søg efter den service, du kan lide, for at sikre, at de nøjagtige bøger, du vil lytte til, er med den service.

Læs Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som e-bog

Er du ejer af en tablet eller kan du lide at læse bøger via computer eller tablet? Hos Saxo kan du nemt og bekvemt købe Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som e-bog. Klik ind i den respektive boghandel ovenfor og bestil din e-bog let og billigt.

Læs Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver som pocket

Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver fås i nogle tilfælde som en pocketbog. Klik på Saxo, og du vil se alle tilgængelige formater til bogen.

Fakta om bogen

  • Bogtitel: Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver
  • Forfatter:
  • Genre: Fagbøger
  • Forlag: Unicorn
  • Udgivelsedato: 31-12-2018
  • Pris: 79.95 DKK
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 64
  • ISBN: 5713516000314

Ofte stillede spørgsmål om bogen

Hvem skrev Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver?

Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver er skrevet af forfatteren .

Hvornår blev Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver udgivet?

Bogen i denne udgave blev udgivet 31-12-2018.

Hvor kan jeg købe Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver?

Vi anbefaler, at du køber Hand Lettering Øvehæfte Bogstaver fra Saxo. Hvis du vil lytte til bogen som en lydbog, kan du gøre det på Nextory, Bookbeat eller Chapter. Ingen lydbogstjeneste har præcis alle bøgerne i sit sortiment, så sørg for, at de præcise bøger, du vil lytte til, er med den, du vælger.


Forlagets tekst om bogen:

Håndskrift er blevet populært igen. I mange år har det primært været tastaturet, vi bruger, når noget skal formidles på skrift, men nu er der igen kommet fokus på vigtigheden af at kunne skrive i hånden med en smuk håndskrift. Dette øvehæfte giver dig mulighed for at lære, hvordan flotte bogstaver bygges op. Trin for trin lærer du de grundlæggende teknikker at kende. Bogens linjerede sider og kopiark er udformet som en hjælp til dig, så du kan gentage bogstaver og ord og efterhånden tilegne dig færdighederne. Du får masser af øvelser og inspirerende eksempler, der motiverer dig til at tage blyanten i hånden og komme i gang. Leg med de forskellige skrifter og husk at øvelse gør mester. Hand Lettering er skrevne, håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler.

Forlag: Unicorn